Tx Pro Wmn

Tx Pro Wmn

Varenr: 12220-502
8 999,00inkl. mva.
20+ på lager
Velg varianter

Scarpa TX Pro

 

Etter år med forskning, testing og lytting til telemark-samfunnet, er SCARPA stolte av å introdusere den mest innovative, letteste og effektive telemarkstøvelen som noen gang er laget. Den nye TX Pro er resultatet av SCARPAs langvarige engasjement for skikjøring med løs hæl. Disse allsidige støvlene er kompatible med både NTN- og Tele Tech-bindinger, og er takler alt fra hard kjøring i preparerte løyper, bunnløs pudder på din hemmelige spot som på rando-tur i fjellheimen. TX Pro oppfyller behovene til dagens teleskiløpere og setter en helt ny standard for moderne telemark skistøvler.

 

Nye TX Pro har forbedret anatomisk form som gjør det enkelt å ta av og på støvlene, en presis hælposisjon og sikker låsing i ski-mode. Den nye støvelsålelengden er nå 8 mm kortere enn den forrige TX Pro-modellen, noe som gir redusert vekt, forbedret ytelse og komfort.

 

En ny Pebax-mansjett® gir progressiv flex og er sammenkoblet med vårt velprøvde Speedlock MLT-system for å gi utrolige 62 graders utslag i gå-modus.

 

Nye TX Pro har 3 spenner med micro justering, samt en kraftig BOOSTER strap som gir en bedre fleks og økt kraftoverføring til skiene.

 

Innebygd RECCO brikke for økt sikkerhet.

 

Innerstøvel fra Intuition kan støpes til dine føtter for best mulig passform og komfort (gjøres hos din lokale sportshandler), og komfort og varme toppes med nye innersåler fra Ortholite.

 

  • Lestbredde 102 m.m (mondopoint 27.0)
  • Vekt 1360 gram/støvel i str. Mondo 25.0
  • Str 23.0 – 27.0